• platte slideshow
  • platte slideshow
  • platte slideshow

Camping

For Camping reservations: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
  • New GOGBOT Camping!! Behind the ALDI supermarket.
  • On crawling distance (kruipafstand) from the festival locations.
  • GOGBOT visitors 5 euro per night.
Nieuw: kunst en muziek op de camping! Kijk hieronder voor meer info!

Het jaarlijkse kunst muziek & technologie festival GOGBOT vindt plaats 9 -12 september en heeft dit jaar voor het eerst een speciale stadscamping! Bezoekers hoeven nu niet meer delen van het nachtprogramma te missen om de laatste trein te kunnen halen. Midden in de stad Enschede, op het oude Connexxion terrein, is een gezellige stadscamping ingericht, met in de avond performances en speciaal bezoek van diverse artiesten. Deze GOGBOT stadscamping is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Enschede en Camping de Twentse Es (die het terrein zal beheren).

Als je al eerder dan donderdag komt, is het aan te raden om even te bellen met de camping: 053 4611 372  

Route: de ingang van de camping is te vinden aan de Hengelosestraat:
Kunst en muziek op de camping:

SOCIALPALAST-MOBIL

______Theater (zaterdag 11 september om 20:00 uur)

is een kleine witte caravan, die als wonderlijk kunsttoneel in de openbare ruimte wordt geparkeerd. Musici bespelen de binnenruimte van de camper terwijl het beeld van de camera van binnen op de buitenzijde van de caravan wordt geprojecteerd. Sociaal paleis realiseert sinds 2006 interdisciplinaire installaties in de openbare ruimte. De voorstellingen confronteren toeschouwers en betrokken kunstenaars met het concept van podium en performance. Meer info: www.sozialpalast.deWIM HAMHUIS
_____Straatmuziek

Hoi met Wim Hamhuis, de straatmuzikant uit Enschede. Ik was even verhinderd door kapotte apparatuur, maar gelukkig, na enig zoekwerk kan ik zeggen : Ik heb mijn apparatuur gelukkig weer voorelkaar. Het keyboard had problemen met de MIDI interface want die was (door slijtage) los gaan zitten. Ik heb Theo gevonden die het weer vast gesoldeerd heeft, dus nu kan ik weer optreden. ps : ik doe iets met een computer; ik gebruik het als gogbot. Het woordgogbot mag dan verzonnen zijn, maar het betekent in mijn opinie de computer, die je gebruikt om een muziek instrument aan te sturen via MIDI.

Organization:
PLANETART
contact@gogbot.nl
+316 5583 0311

Press and more:
Persbericht Kunst | Muziek NL
Pressrelease Art | Music ENG
Pressemitteilung Kunst & Musik DE
GOGBOT banner square
GOGBOT banner wide
GOGBOT banner large
Hi-Res Pictures

Credits:
ICT: Numloq
CMS: Joomla
Artwork:
Sandwoman
Arno Coenen
Via Oral