• platte slideshow
  • platte slideshow
  • platte slideshow

GOGBOT MUSIC PROGRAM ON SATURDAY SEPTEMBER 11


MUSIC @ OUDE MARKT

gratis | 15:00 - 0:00 uur | Oude Markt
Team Plastique + Knalpot + vj 249_K + Astroposer + 2Junxion + Sefrijn aka Phillip Nirfs + Jean Plastiq + XNAME

MUSIC @ ATAK: DUBBEL INVITES MOSH!
ticketinfo | 22:00 - 4:00 uur | Atak
Benga (UK) + Eprom (US) + Brutuzz vs Gomez + Dion47 + Jakuza + MC Drew


Aan elk goed feest komt ooit een eind, ook aan GOGBOT. Denk maar niet dat we eruit gaan met een slap deuntje. Nee, ook een suffe sluitingsceremonie, nee. GOGBOT gaat in de slag met het betere knallende slotakkoord. Op de Oude Markt een bonte stoet aan improviserende en lichtelijk extreme acts. Kijk maar eens naar Phantasma of naar Knalpot hieronder. Of Team Plastique. Je snapt: het blijft nog lang onrustig op de Oude Markt tijdens GOGBOT 2010.
2Junxion

Where Evil Dwells by bs-1

Het muziekprogramma van GOGBOT komt pas aan het eind als de vogeltjes weer fluiten, reken daar maar wel op. Zeker, waar GOGBOT met DUBBEL invites MOSH! een moddervette dubstepavond op de planken brengt. Nog één keer jezelf overgeven aan de dikste wobbelendste bassen denkbaar. Net nog speelde Benga, toch één van de hoofdmannan van de dubstep op Lowlands meer voor hypeman en volksmenner aan de microfoon dan als de platentovenaar die hij écht is. Dát komt hij dubbel en dwars en dikker dan dik waarmaken op GOGBOT. Hij neemt Brutuzz vs Gomez en een hele rammel DJs mee, maar let vooral op Eprom die voor het eerst in Nederland te zien, horen en vooral: VOELEN zal zijn!!! Draai de bassen en subwoofers vol open en hou je maaginhoud in de gaten…Benga & Coki - Night by croakcroakribbitDj Eprom - Firebreather by DJ EPROMbrutuzz - garage mix by brutuzzDION47 - 140BPM by DION47
Sefrijn aka Phillip NirfsEn vergeet niet dat vooruitstrevend ook betekent dat jong talent vrij baan krijgt op GOGBOT. Daarom hebben we een Talentprogramma en zie en hoor je die nieuwelingen aan het werk tijdens het hele festival. Je kunt hieronder nu al van een aantal de kunsten zien en horen!


Unyx - april mix 2010 by UNYX
Ru-D - Mini Muffin Mix by Ru-DActoDi & De Doffe Glitters - Green Vibrations '10 by ActoDi

Organization:
PLANETART
contact@gogbot.nl
+316 5583 0311

Press and more:
Persbericht Kunst | Muziek NL
Pressrelease Art | Music ENG
Pressemitteilung Kunst & Musik DE
GOGBOT banner square
GOGBOT banner wide
GOGBOT banner large
Hi-Res Pictures

Credits:
ICT: Numloq
CMS: Joomla
Artwork:
Sandwoman
Arno Coenen
Via Oral